Natural Body Wash Aloe Vera Extract 8.5 fl.oz. Natural…

20.44

 

Natural Body Wash Aloe Vera Extract 8.5 fl.oz. Natural…

Aloe Vera Products

  • ▶︎ HIGH QUALITY NATURAL BODY WASH FORMULA: 100% gentle Cleansers and Nourishes deep into the surface layers of the skin. We made the best natural formula to cleanse, moisturize, soften, smooth and nurse your skin after just one wash.
  • ▶︎ OUR EXPERT CHEMISTS have more than 60 years experience in the cosmetics industry. They have tremendous experience to create the right formula. We selected the ingredients carefully for you to reach the best results on your skin.
  • ▶︎ ALOE VERA EXTRACT: You will feel the effects of the Aloe Vera extract. Cultivated in Mexico which is one of the best place to grow Aloe Vera. High quality concentrate without any additional components.
  • ▶︎ NATURAL INGREDIENTS: Perfect choice for women, men and kids. It helps maintain the original condition of the skin. Leaving no filmy residue after usage. The product and all the ingredients are 100% CRUELTY FREE.
  • ▶︎ 100% GUARANTEED SATISFACTION: The product exclusively made for the US market with combination of the Aloe Vera’s healthy effect and our significant experience.

Description

Natural Body Wash Aloe Vera produktits
Pastrues 100% te bute dhe ushqen thellesisht ne shtresat siperfaqesore te lekures. Ne kemi bërë formulën më të mirë natyrale për të pastruar, hidratuar, zbutur, zbutur dhe infermiere lëkurën tuaj pas vetëm një larje.
.Ju do të ndjeni efektet e ekstraktit Aloe Vera. Zgjedhje e përkryer për gratë, burrat dhe fëmijët. Ndihmon në ruajtjen e gjendjes fillestare të lëkurës. Nuk lë asnjë mbetje filmike pas përdorimit. Produkti dhe të gjithë përbërësit janë 100% te shendetshem .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natural Body Wash Aloe Vera Extract 8.5 fl.oz. Natural…”

Your email address will not be published. Required fields are marked *